DİJİTAL DÖNÜŞÜM MÜHENDİSİ YETİŞTİRME PROGRAMI HK.

ULUDAĞ HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
ÜYELERİNE SİRKÜLER NO: 231

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) ve Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) işbirliği ile “Dijital Dönüşüm Mühendisi Yetiştirme Programı” Haziran – Ağustos 2019 döneminde Bursa'da bu yıl ilk kez hayata geçirilecektir.
Ülkemizin çeşitli sektörlerinde ihtiyaç duyulan Dijital Dönüşüm Mühendisi Yetiştirme Programı, firmaların dijital dönüşümlerini gerçekleştirecek personele olan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenlenmekte olup, program süresince mühendis adaylarına bu dönüşüm sürecinde ihtiyaç duyacakları beceri ve yetkinliklerin kazandırılması hedeflenmektedir. Program ücretsiz olup, elektrik/elektronik, bilgisayar, endüstri ve mekatronik mühendisliği bölümleri öğrencileri katılabilir.
Programa özel bir seçim ile sınırlı sayıda yeni mezun veya mezun olacak ya da henüz bir işte çalışmayan ve yüksek lisans öğrencileri kabul edilmekte olup; detaylara https://www.facebook.com/dijitaldonusummuhprog linkinden ulaşılabilmektedir.
Bilgilerinizi rica ederim.

e-imzalıdır