Tunus Pazarı ve Ticaret İmkanları Online Semineri

Değerli Üyemiz,

BTSO organizasyonu, T.C. Tunus Ticaret Müşavirliği işbirliği; Uludağ İhracatçı Birlikleri ve DEİK'in katılımlarıyla, Tunus Pazarı ve Ticaret İmkanları” konulu online seminer (Zoom webinar bağlantısı ile) 9 Eylül 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.

Tunus Ticaret Müşaviri M. Emre Semiz'in konuşmacı olarak yer alacağı, DEİK Türkiye- Tunus İş Konseyi Başkanı Mustafa Denizer'in tecrübeleriyle katkı sağlayacağı çevrimiçi seminere katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen üyelerimizin 8 Eylül 2020 Salı günü saat 17:00'a kadar buraya tıklayarak kayıt olmaları gerekmektedir.

Seminer Adı      : Tunus Pazarı ve Ticaret İmkanları

Tarih                   : 9 Eylül 2020 Çarşamba

Saat                    : 13:30- 15:30

Seminer Sunum: Tunus Ticaret Müşaviri M. Emre Semiz

Detaylı Bilgi İçin:
Enes Yeprem

Barış Zengin

Notlar:
1) Seminere kayıt yapan üyelerimizin email adreslerine etkinlik günü Zoom Webinar linki gönderilecektir. Bu sebeple kayıt formunda yer alan bilgilerin doğru girilmesi gerekmektedir.
2) Web sayfası kayıt formunda yer alan cep telefonu bölümüne numaranızın başında 0 olmadan ve boşluk bırakılmadan girilmesi önem arz etmektedir.